Image

Voor wie?

Deze masterclass is geschikt voor (huis)artsen en medisch specialisten (in opleiding) in de zorg die in hun dagelijkse praktijk met patiënten te maken hebben.


Accreditatie

Het programma ligt ter goedkeuring bij ABAN en er zullen naar verwachting 5 tot 6 punten worden toegekend. Accreditatie voor VSR wordt aangevraagd.

Wenst u accreditatiepunten in een ander register of beroepsvereniging? Neem dan contact op met Willemijn Herfkens via willemijn.herfkens@bsl.nl.

Bij vijf of meerdere deelnemers binnen één register of beroepsvereniging, zullen wij de aanvraag in overweging nemen.

Tarieven


 

Direct aanmelden voor 23 juni 2023!

Vrijdag 23 juni 2023

Vroegboektarief (geldig t/m 23 april)
€ 449,- per persoon 

Speciale tarieven
AIOS - € 299,- per persoon
Leden VvAA - € 399,- per persoon

Regulier tarief
€ 499,- per persoon 


 


Cedeo erkend
Met dit klanttevredenheidsoordeel is de kwaliteit van onze congressen en masterclasses ruimschoots gewaarborgd. Cedeo is een onafhankelijke intermediair die opleidingsinstituten toetst. Lees meer over de CEDEO erkenning.

*Btw-vrij door CRKBO registratie
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel uitmaakt, is als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door deze CRKBO registratie mogen wij onze congressen btw-vrij aanbieden. Lees meer over de CRKBO registratie.

Image
Image

Locatie

De masterclass vindt plaats op vrijdag 23 juni 2023 in het Van der Valk Utrecht.

Komt u met de auto? Plan dan uw route via Google Maps.
Komt u met het openbaar vervoer? Plan dan uw route via 9292. 

Aanmelden & annuleren

Uw inschrijving is schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot 4 weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 950,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 250,00 p.p. Bij een masterclass of congres met een deelnameprijs van minder dan € 125,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 35,00 p.p.. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens en het privacy statement, klik hier.


Contact

Willemijn Herfkens (inhoudelijke vragen)
willemijn.herfkens@bsl.nl

Klantenservice (overige vragen)
aanmelder@bsl.nl